Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Ασήμαντοι σπουδαίοι

η, πάρτε το επιτέλους είδηση, κανείς δεν θα ενδιαφερθεί αν εξαφανιστούμε.

Τι σου φταίει αδερφέ?
Τα έχω πάρει και είμαι φορτωμένος τον τελευταίο καιρό. Τόσα ενδιαφέροντα πράγματα είναι να γίνουν και γίνονται αλλά θα πρέπει να ασχολούμαστε με τους χρήσιμους ηλίθιους της Χρυσης Αυγής με το Σαμαρά και τους κολλητούς του πλέον, Ισραηλινούς, με τα γεράκια της Αμερικής που θέλουν να ισοπεδώσουν τον υπόλοιπο κόσμο, με τις υποκλοπές, και με χίλιες δύο άλλες άχρηστες ηλιθιότητες. Σήμερα θα σας αποδείξω το πόσο ασήμαντοι αλλά ταυτόχρονα το πόσο σπουδαίοι είμαστε ώστε αν χαθούμε όλοι απο προσώπου γης, κανείς μα κανείς, δεν θα κλάψει για εμάς και πως μόνοι μας θα πρέπει να σωθούμε και να φτιάξουμε ενα καλύτερο κόσμο, μόνο αυτό μπορεί να αποδείξει τη σπουδαιοτητά μας. Αυτή η κατάσταση δεν ισχύει μόνο για την Ελλάδα, σε όλο τον κόσμο, τουλάχιστον στον Δυτικό η βουτιά προς τα κάτω συνεχίζεται και δεν μπορεί να την ανακόψει ούτε καν  Ο-μπάμιας.

Τοπικά Facts
Βλέπουμε πουθενά λογική?Όχι βέβαια, σύμφωνα με έρευνα της Credit Swiss, στην οποία βασίστηκε και ο αρθρογράφος παραπάνω που πήρα τα στοιχεια, οι πλούσιοι έγιναν πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι. Δεν ξέρω αν περιμένει κανείς σας να μας δώσουν πίσω λεφτά οι πλούσιοι, αν ναι τότε είναι πιθανότερο να σας ανοιξει την πόρτα ο Αγιος Πέτρος για να σας προυπαντήσει. Επίσης αντι η τεχνολογία να μας κάνει πιο αλληλέγγυους, που μας κάνει σε ενα βαθμο, χρησιμοποιείται απο οργανισμούς τύπου NSA για την "ασφάλεια" μας γιαυτό και παρακολουθειται όλη την κίνηση στο Internet και καταγράφονται τα πάντα. Χώρια η καταστροφή του περιβάλλοντος απο τα φυτοφάρμακα την υπερκαλλιέργεια κτλ κτλ. Σε ωραίο περιβάλλον δεν ζούμε, ε?


Facts εκτός τόπου και χρόνου 
Ο γαλαξίας μας αποτελείται από τουλάχιστον 200 δισεκατομμύρια αστέρες και ενδεχομένως έως και 400 δισεκατομμύρια αστέρες (sic) ένα αστέρι είναι και ο ήλιος μας. Ο "διπλανός" Γαλαξίας της Ανδρομέδας, αποτελείται από ένα τρισεκατομμύριο αστέρες, όπως ανακαλύφθηκε το 2006.
Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεστε τι σημαίνουν αυτά τα νούμερα.Πάμε λίγο ακόμα. 
Το σύμπαν έχει ηλικία 13,8 δις έτη, ο άνθρωπος σαν ον έχει ηλικία ύπαρξης, συμφωνα με την κυριαρχη επιστημονική θέση, 100.000 χρόνια ζωής, με τον οργανωμένο πολιτισμό που ξέρουμε όμως, έχει γύρω στα 3.000 - 4.000 χρόνια. Όλοι γνωρίζουμε πως η γη μας δεν βρίσκεται σε μπουκάλι, αλλά είναι μέρος ενος μεγαλύτερου συστήματος που με τη σειρά του είναι μέρος σε κάποιο μεγαλύτερο και πάει λέγοντας.

Σε ποιόν θα λείψουμε?
Απο τα παραπάνω βγαίνει ξεκάθαρο συμπέρασμα πως μεσα στο σύμπαν, με βάση τους αριθμούς,  είμαστε ακόμα κάτι λιγότερο απο το απόλυτο τίποτα, ολόκληρη η γη δεν έχει καν το μέγεθος του κυττάρου στο σύμπαν, αντι λοιπόν να ανοιχτούμε στον πραγματικό κόσμο σκοτωνόμαστε μεταξύ μας. Έχει αναρωτηθεί κανείς πως 2.000 χρόνια πολιτισμός για τα νούμερα και τη ζωή του σύμπαντος δεν είναι απολύτως τίποτα? Οτι η αντιστοιχία δεν είναι ούτε καν 1 δευτερόλεπτο? Οτι αν περάσει ένας αστεροειδής απο τις ζώνες αστεροειδών που μας προστατεύουν όλη η γη θα γίνει στάχτη και μπούρμπερη?
Μας την πέφτει λοιπόν ο αστεροειδής και μας εξαφανίζει, σύμφωνα με τα παραπάνω νούμερα, νομίζει κάποιος οτι θα λείψουμε απο το σύμπαν? Δεν νομίζω. 

Ασήμαντοι σπουδαίοι
Αυτοί είμαστε, το παίζουμε μάγκες μεταξύ μας, αντι να λύσουμε το πρόβλημα της φτώχειας της πείνας της εργασίας και να ξεμπερδεύουμε μια για πάντα, γιατί η εξερεύνηση,  η έρευνα  και οι επιστήμες τώρα ξεκινούν. Πόσα πράγματα ανακαλύπτονται κάθε μέρα και πόσα πρόκειται να ανακαλυφθούν. Το παίζουμε σπουδαίοι μεταξύ μας, ενω ο άνθρωπος σαν ον, έχει αποδείξει, οτι όταν σκέπτεται σοβαρά,  μπορεί απο την ασημαντοτητά του να υψωθεί και να κατανοήσει τα μεγαλύτερα μυστήρια και να μετέχει σε αυτά. Ένα ασήμαντο ον μέσα στον ωκεανο του σύμπαντος που δείχνει με τη λογική και τις επιστήμες του οτι μπορεί να βγει και έξω απο το σπίτι του. Αρκει να το πάρει απόφαση όλη η οικογένεια και να μην τσακώνονται μεταξύ τους.