Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Το χρέος που πρέπει να πληρώσουμε

και μην πάει, διόλου, ο νους σας στους απανταχού δανειστες.

Το πρόβλημα
Απο το 2007 μέχρι τώρα η Ελλάδα και οι Έλληνες αιμοραγούν, και μόνο που, απο το 2007 και μετά το ποσοστό των αυτοκτονιών έχει αυξηθεί κατά 43% δεν θα έπρεπε καν να ασχολούμαστε με αυτούς τους καραγκιοζάκους που μας κυβερνούν, θα έπρεπε να έχουν ήδη ανατραπεί απο εμάς τους πολίτες. Όμως, και εδώ είναι το πρόβλημα, αυτοί μας κυβερνούν ακόμη, γιατί άραγε?

Η ζύμωση
Είναι πολλοί οι λόγοι, όμως οι βασικοί είναι  λίγοι. Αρχικά, λίγο ο φόβος οτι θα μας πάρουν τα σπίτια οι κομμουνιστές στις πρόσφατες εκλογές, δεν θα έχουμε φάρμακα, να φάμε κτλ κτλ , ενώ τώρα τα έχουμε όλα και πολλά, ο εκφοβισμός των πολιτών απο όλες τις πλευρές, και περισσότερο,  ο φόβος του αύριο απο τους ηλικιωμένους,  το μούδιασμα απο την πλευρά των πολιτών γιατί αυτό που γίνεται είναι πρωτοφανές στην νεοελληνική ιστορία. Η μετατόπιση του εκλογικού σώματος προς ΣΥΡΙΖΑ που κάποτε ήταν ένα κόμμα του 3% και τώρα ελπίζει βάσιμα, οτι μπορεί να κυβερνήσει τη χώρα και μάλιστα σύντομα. Μην ξεχνάμε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κατ όνομα Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς, που σημαίνει οτι υποστηρίζει "θεωρητικά" ριζοσπαστικές λύσεις, μένει να το δούμε. Αρα βλέπουμε οτι τα τελευταία χρόνια γίνεται μια ζύμωση στους πολίτες την οποία προσπαθούν και οι κυβερνώντες με τη σειρά τους να την επηρεάσουν όχι όμως προς την καλή, αλλά προς λάθος για έμας κατεύθυνση, με το το να προσπαθούν διαρκώς να τη νοθεύσουν  ώστε να δώσει χαλάσμένο προιόν.   

 

Χρυσή Αυγή και προκαθορισμένη δύση
Και έδωσε. Αλλά ευτυχώς το προιον δεν έχει καταστραφεί, ακόμα. Η όλη ιστορία με τη χρυση αυγή αυτό αποδεικνύει. Φαίνεται πλέον ξεκάθαρα πως αυτή η οργάνωση είχε και έχει ένα και μόνο σκοπό. Να εκμεταλευτεί τη δυσαρέσκεια του κόσμου προς όφελος της για  δικά της σκοτείνα σχέδια. Και τα δικά της σχέδια είναι να διχάσει τους πολίτες με τη συμπεριφορά της, παίζει ένα περίεργο παιχνίδι το οποίο δεν υποστηρίζει σε καμία περίπτωση τους πολίτες. Ευτυχώς το χαρτί που έπαιξε το σύστημα δεν ήταν άσσος τελικά, γιατί οι πολίτες δεν τσιμπάνε πιά με τέτοιου είδους μαγκιές και μπραβιλικια. Αυτό φάνηκε με τη σύλληψη των βουλευτών της. Εσείς πόσους είδατε απο τους 500.000 ψηφοφόρους της να διαμαρτύρονται για τις συλλήψεις των βουλευτών της? Ακριβώς, άνθρακας ο θησαυρός.Δεν τσίμπησαν τα ψαράκια. Αφού έκανε τη δουλειά η αυγή την έστειλαν στην δύση της, διάβασα κάπου και πολύ σωστά, οτι ξέχωρα του ότι ήταν βουλετές της χρυσής αυγής αυτοί που συνελήφθησαν, κανείς δεν έκανε τον κόπο να πει οτι δημιουργήται ένα προηγούμενο με το να συλλαμβάνονται βουλευτές. Που σημαίνει οτι σήμερα είναι αυτοί, αύριο θα έιναι οι αριστεροί η όποιοι άλλοι συνάδελφοι που συμφέρει το σύστημα για να συλλάβει. Κανένας απο αυτούς δεν κατέκρινε τις συλλήψεις. Ποιός σας λέει οτι σε μια πορεία δε θα συλληθφούν βουλευτες άλλων κομμάτων επειδή έκαναν "φασαρίες" ε, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και των λοιπών αριστερών ομάδων? 

 
Το Χρέος
Η χώρα των ηρώων γεννάει και προδότες. Όποιος πει οτι είναι υπερβολική η λέξη προδότης να σκεφτεί πρώτα πως η κάθε κυβερνηση θα πρέπει να έχει ως πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη και ευημερία των πολιτών της. Όποιος δεν το κάνει αυτό υπηρετεί άλλα συμφέροντα και όχι του λαού του. Είναι στη μοίρα μας να διεπρέπουμε, να φτάνουμε ψηλά αλλά να κυλιόμαστε και στον βούρκο. Αυτή είναι η δική μας φύση σαν λαος. Ήρωες και προδότες μαζί. Δεν υπάρχει ενδιάμεσο για εμάς. Έχει έρθει πάλι η ώρα για πληρωμή και όπως φαίνεται καλούμαστε να πληρώσουμε σαν λαός τους μικρούς πολιτικούς μας που και πάλι για να επιβιώσουν, επειδη είναι μικροί, θα πουλήσουν ένα κομμάτι μας. Οι μικροί ξέρουν μόνο να πουλάνε οι μεγάλοι δημιουργούν και αναπτύσουν, και απο εκεί ζουν αυτοί αλλά και οι πολίτες της χώρας.